Mødebooking

13628504 - business people group with  headphones giving support in  help desk office to customers, manager giving training and education instructions

Gør det du er bedst til og lad os om det vi er gode til - nemlig at booke møder, som sælger. De fleste sælgere er gode til at sælge, men knap så gode til at booke møder, så hvorfor ikke frigive deres tid, så de kan sælge endnu mere. Det synes vi giver god mening.

Professionel mødebooking sikrer dig nye kunder og en stabil ordretilgang. Gribes opgaven forkert an kan mødebooking modsat ødelægge dine muligheder. Vi kender risikoen. Men vi ved også, hvordan vi tackler den, så du ikke mister potentielle kunder, men i stedet kan byde nye velkommen.

Hos AJL-group har vi specialiseret os i at booke kvalitetsmøder. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i din situation, før vi begynder samarbejdet. Vi tager ikke et nej for et nej, men vi forstår også vigtigheden i ikke at trække et møde ned over hovedet på kunden. Det sælger du ikke mere af - tværtimod.

Vi tilbyder en gratis konsulentdag

Vi anbefaler altid en markedstest som opstart til vores nye samarbejdspartnere. Markedstesten udføres på et foruddefineret antal emner, og har til formål at afdække markedspotentialet. Vi stiller en konsulent til rådighed uden beregning og helt risikofrit. Efter markedstesten afstemmer vi forventningerne til hinanden og udarbejder et uforpligtende tilbud, som bliver skræddersyet netop dine behov.

Hvad koster mødebooking?

Ingen virksomheder er ens og har de samme behov. Vi tilbyder derfor mødebooking, der er tilpasset kundens behov. Vi tilbyder mødebooking til en fast timepris, som no cure no pay eller som en kombination af disse - uanset hvad du vælger kan vi roligt sige, at hos AJL-group får du rigtigt meget for pengene.